luni, 7 octombrie 2013

Rosia Montana

    Distrugem sistematic Planeta pentru bunul nostru plac, pentru hrana egourilor noastre, pentru bunastarea materiala la care majoritatea viseaza. Mai exact, pentru ce? Ca sa ne plimbam fundurile grase in masini luxoase si ca sa calatorim la Paris si sa vedem nebunia si " frumusetea " creata de om. Dar cu ce pret toate astea??? Cu pretul distrugerii frumusetii naturii si cu pretul distrugerii sanatatii si viitorului copiilor si nepotilor nostrii. 
     Unii ar zice ca acolo sunt oameni care nu au din ce trai si pentru care mineritul inseamna o viata si o coaja de paine. Dar pasuni nu au? Dar pamant de arat nu au? Dar de ce nu fac turism sau de ce nu absorb fonduri europene, sau de ce nu se muta in alte zone din lume unde se mai poate mineri fara interdictii?  De ce o mana de oameni - bine platiti si manipulati - se incapataneaza sa distruga natura, mediul, viitorul, patrimoniul national natural si istoric si nu in ultimul rand propria lor sanatate si viata? Pentru un pumn de dolari sau de arginti ? Au mai facut si altii asta in lume si acum regreta si dispera, DAR REGRETELE VIN MEREU PREA TARZIU!
    Ce dorim sa le lasam mostenire generatiilor viitoare? Un desert arid si plin de cianuri, tornade, alunecari de teren, torente, extreme climatice si cutremure? O planeta in care viata o sa existe doar cu ajutorul masinilor si aparatelor? O sa ne ascundem unde? O sa colonizam spatiul abandonand planeta mama precum fac lacustele si viermii ? 
    Dupa ce oprim proiectul exploatarii de la Rosia, iesim in strada pentru oprirea exploatarii gazelor de sist, apoi vom iesi pentru interzicerea taierii padurilor (asa cum este in toata europa unificata si civilizata) si pentru voluntariat la impaduriri!
    Sa nu uitam ca fara gazele de sist sau fara aur umanitatea v-a supravietui FARA PROBLEME, dar fara paduri, FARA NATURA, bun simt si iubire, sfarsitul nostru este garantat si aproape!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu