miercuri, 2 septembrie 2015

Informare si Dezinformare!



     In ultimii ani, primesc tot mai des diverse informatii, in limba engleza sau din limba engleza, provenite din occident. Nimic rau pana aici. La prima vedere aceste teorii si informatii sunt relativ ok. Aprofundand, in consecinta unei culturi generale, iti dai seama ca sunt multe mal-informari si multe dezinformari. Un ex::STUDIU CHINA! Conform dogmei si metodologiei iezuite si mai apoi naziste, se prezinta minciuni imbracate in adevaruri stralucitoare. Noi le inghitim si apoi ghiciti ce se intampla!
     Recomand tuturor, cu fermitate si caldura sa analizeze in profunzime aceste informatii si sa le treaca nu numai prin filtrul propriei persoane, ci si prin filtrul timpului, specialistilor, a chimiei, matematicii si fizicii cat si a culturii generale.
     Multi oameni sunt dresati sa gandeasca in anumite stricte si efemere limite dogmatice si asa zis stiintifice. O stiinta care are orgolii si spune ca doar ca ea este, nu este de luat in seama. O religie care-ti cere sa nu cercetezi ci doar sa crezi orbeste, nu este de luat in seama. Doar acel maestru care te invita sa experimentezi si studiezi, care te invata sa inveti si care te elibereaza definitiv si de toate, este de luat in seama si de urmat!  Nici o dogma nu este buna pe tot parcursul evolutiei. Fiecare teorie, fiecare dogma, fiecare descoperire are valoarea ei la un anumit moment al evolutiei persoanei sau omenirii, universului. Sa nu uitam ca si Universul evolueaza. 
     Realitatea este Schimbare!
     Totusi, toate acestea nu invita la eliberarea absoluta, neresponsabila si orbeasca. Aceea nu este eliberare ci, un alt mod de a-ti face rau tie si altora! Pana sa renunti la sistemul vechi de credinte si valori, este de preferat sa gasesti unul mult mai complex, mai valid, mai trainic si mai apropiat de realitate.
     Din batrani se zice ca nimeni nu-ti ofera ceva valoros de pomana! Dar daca nu invatam sa daruim, nici nu putem invata sa traim si sa evoluam. Universul sacrifica mereu timp si energie pentru a sustine viata si functionarea sa. Si noi trebuie sa sacrificam si nu doar sa luam si sa acumulam. 

Cascavalul nu sta degeaba in cursa de soareci! Atentie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu