sâmbătă, 13 august 2011

Fara Frica! - Fearless - Brave Heart!

Teama ucide! Nu va luptati cu frica, ci incercati mereu sa iubiti!
                        Dedicat lui William Wallace si tuturor celor care au ales sa moara si nu sa se supuna, celor care au hranit iubirea si curajul, nu frica!
    Intotdeauna ne temem de ceea ce credem ca avem si nu vrem sa pierdem. Nu ne putem teme, de fapt, de altceva!!!  Ne temem ca vom pierde viata pentru ca de fapt nu e a noastra si oricand ne poate fi luata. Ne temem ca vom pierde banii pentru ca nu sunt ai nostri si pentru ca ne pot fi luati... Intotdeauna ne e teama ca vom pierde acel ceva pe care noi il avem si de obicei nu-l meritam si care ne poate fi luat de viata, univers...
    NU NE POATE FI LUAT CEVA CE ESTE AL NOSTRU!!!  Cunoasterea nu ne poate fi luata, libertatea daca o avem nu ne poate fi luata, iubirea daca o avem nu ne poate fi luata... etc. Ne pot fi luate doar acele lucruri care ne sunt imprumutate de univers sau pe care noi le-am furat de la univers...
   
Teama demonstreaza slabiciune, ignoranta, lipsa iubirii... etc. Teama este o parte intunecata din sufletul nostru. Cum putem face lumina...??? Pai, cine este lumina??? Un Prieten spunea: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata! Eu sunt Alfa si Omega! Eu sunt Lumina lumii!" Cine stie..., ajunge si sa cunoasca! 
    IUBIREA ESTE LUMINA! Teama este intunericul!  Daca ne este teama, inseamna ca nu iubim. Poate suntem indragostiti, poate suntem atasati, poate simtim muuulte lucruri frumoase, dar toate acestea sunt ca lumina becului fata de Lumina Soarelui!!!  
    DACA IUBIM, NU NE TEMEM!!! Daca iubim, intunericul creat de frica se risipeste asa cum prima raza de soare alunga noaptea. Daca iubim, zambetul alunga incrancenarea si schimonosirea de pe fata. Daca iubim, sanatatea alunga boala din noi. Cand iubesti, simti fara sa vrei ca esti nemuritor, ca zbori, ca nu ai nevoie de nimic decat de iubire. Te temi in bratele persoanei pe care o iubesti?  Cand esti copil, cine-ti alunga temerile??? MAMA! Mama este cea care cu zambetul ei cald alunga toate temerile si toti demonii ce te pot bantui! Cand esti matur cine iti alunga teama? Persoana pe care o iubesti si care te iubeste! Iubita, iubitul, prietenul... Deci teama este risipita de iubire! :)
    Sunt multi care m-ar contrazice spunand ca teama nu ucide, ci din contra ne ajuta sa ne ferim de ceea ce ar putea sa ne faca rau. :)) Dati-mi voie sa rad!!! :)) Teama imbolnaveste, teama nu te ucide imediat, dar ucide libertatea, ucide tot ceea ce ai putea iubi, ucide fiinta interioara ca sa salveze amarata asta de haina pe care o imbracam temporar si pe care noi il numim "trup"!!! Dar nu uitati: intr-un final teama ucide si trupul, dar nu inainte de a ucide totul inainte!!!
    Teama ne tine in viata ca sa poate ucide tot ce avem cu adevarat: LIBERTATEA, INDRAZNEALA, SPERANTA, SANSA LA EVOLUTIE, SANSA LA A RECOMPENSA GRESELILE FACUTE... Nu va temeti de greseli! Este imposibil sa nu gresesti. Greselile nu pot fi reparate, deci nu va temeti nici de faptul ca acestea nu mai pot fi reparate! Singura sansa este sa recompensati nu sa reparati greselile! Deci, nu va temeti de greseli!
    Vreti ceva stiintific???? Da??? Atunci...
Dr. Ryke Geerd Hamer De Caroline Markolin -  "German New Medicine" - a demonstrat in studiile si lucrarile sale ca frica duce in timp la afectiuni ale cailor respiratorii si in final chiar la un cancer pulmonar!!! Deci frica ucide!!! Lipsa afectiunii materne duce la teama si temeri, temerile duc la afectiuni respiratorii!! :) Temerile duc la slabiciune, orgoliu si violenta! Temerile cufunda fiinta in intuneric! Cine se teme de moarte nu mai poate trai, nu mai vede viata! Cine se teme de apa nu poate inota si naviga!!!
    Dar totusi suntem tinuti in teama!!!! Seful ne ofera un salariu bun ca apoi sa ne poata ameninta ca ni-l ia, societatea si viata ne ofera multe ca mai apoi sa ne ameninte ca ni le ia. Toti cei care au promovat libertatea si lipsa fricii au fost asasinati, inchisi, surghiuniti: Isus, Ioan Botezatorul, Bahaulah, Mahomed, Martin Luther King, William Wallace, Osho, Ghandi... etc. Oare de ce???  Pentru ca un sclav care nu se teme de stapan nu poate fi pus la munca, nu ia credite, nu consuma ce i se recomanda, nu face ce i se sugereaza frumos printre dinti! :))
    Deci, teama ucide, dar si libertatea o poate face!
Voi cum ati vrea sa muriti: lasi sau liberi???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu