sâmbătă, 13 august 2011

Adevarul despre "Incalzirea Globala"


TOT CEEA CE SE INTAMPLA PE TERRA  DEPINDE DE SEFUL SAU: HELIOS - Soarele!!!
Clima nu se incalzeste, ci se raceste pentru ca, stiintific vorbind, am intrat in perioada unei mici glaciatiuni.
Toata lumea spune ca se incalzeste clima pentru ca asa au vazut si auzit, dar cati au cercetat asta? Mass-media si Al Gore au "demonstrat" ca se incalzeste, dar doar cateva zile mai calde de vara sau de iarna... NU DEMONSTREAZA CA TEMPERATURA PE TERRA A CRESCUT!!! Avem un precedent psihic care mereu ne este fond/ suport cand vrem sa aratam ca intelegem ceea ce este la moda: "marea incalzire globala".
Terra se raceste datorita unor ciclicitati naturale si este absolut normal sa se acumuleze mai mult dioxid de carbon in atmosfera. Ce se intampla? 

1.  Modificarile activitatii solare = modificari ale activitatii vulcanice = cantitati de dioxid de carbon suplimentare in natura; (Peste 70 % din CO2 emanat in natura este cauzat de vulcani.) 
2.  Modificarile activitatii solare si racirea climei determina incetinirea activitatii plantelor care automat absorb mai putin CO2. 
3.  Defrisarile amazoniene anuale, prin incendiere, echivaland cu suprafata Elvetiei = mai mult dioxid de carbon, mai putine paduri care sa-l fixeze in masa biologica;
4. Cu toate ca ELITA ECONOMICA ne acuza pe noi ca suntem consumatori de "bunuri" ce produc CO2, ei nu se opresc nicio clipa din productia acestor bunuri, productie in timpul careia se produce cu mult mai mult CO2 decat producem noi plimbandu-ne cu masina sau incalzindu-ne. (Omul cu toata activitatea industriala nu depaseste un procent de 2% contributie la cantitatea de CO2) 
5.  Din cauza racirii apelor oceanice si poluarii sistematice a acestora, planctonul vegetal care absorbea 30% din CO2 terestru, acum este distrus si balenele innebunesc...:) (Sunt nenumarate accidente maritime si se deverseaza produsele petroliere...) (?!?...)
ELITA ECONOMICA ne acuza pe noi ca suntem consumatori de "bunuri" ce produc CO2, dar ei nu se opresc nicio clipa din productia acestor bunuri pe care se bucura sa ni le vanda si sa ne pastoreasca cu ajutorul naivitatii si dorintelor noastre pe care tot ei ni le insufla ca fiind bune. Ba din contra, mai infiinteaza si cate o organizatie ecologica, folosindu-se tot de naivitatea si bunele noastre intentii, ca mai apoi sa aiba motiv sa ne ceara o taxa in plus: taxa pe carbon!!! Credeti ca ei nu stiu ce se intampla??? Stiu perfect!
Investesc miliarde de euro pentru a preveni incalzirea globala, de ce??? Le pasa de planeta???? Nu! Daca clima se incalzeste, noi nu mai trebuie sa ne incalzim, noi nu mai avem nevoie de combustibili si de energie atat de multa si atunci ei nu mai vand petrol, gaze, carbune, uraniu etc... De aceea se chinuie cu tot felul de metode sa scada cantitatea de CO2 din atmosfera. Dar de ce nu opresc fabricile, de ce nu opresc arderea padurilor din zona amazoniana asa cum au intervenit in Irak, Afganistan, Iran si asa mai departe... de ce? Pentru ca acolo nu este petrol!!!!
Daca sunt ecologisti si atat de iubitori de planeta, de ce nu instaureaza o prohibitie a petrolului cum au facut in state si cu alcoolul????  :)))  Pentru ca nu e nevoie... Petrol nu poate face oricine acasa, asa ca statul si petrolistii isi iau banii linistiti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu